Digitale cursus in bibliotheek Steenwijk

In de bibliotheek zijn diverse digitale cursussen te volgen. Foto: Stijn Ghijsen

Op donderdag 20 januari 2022 vindt in de Bibliotheek Steenwijk de open dag plaats van het eigen Leercentrum Steenwijkerland. Tussen 15.00 en 20.00 uur is iedereen van harte welkom om te ontdekken welke digitale cursussen de komende maanden van start gaan in de Bibliotheek Steenwijk.

Speciaal voor mensen die niet of nauwelijks ervaring hebben met het dagelijks gebruik van onder andere e-mail en internet is er de cursus Klik&Tik. De cursus Digisterker is gericht op het aanvragen van en werken met een DigiD in het online contact met de overheid. Nieuw is de cursus Digivitaler met aandacht voor onder andere het online patiëntenportaal van de huisarts en het ziekenhuis.

Naast deze drie cursussen biedt de Bibliotheek Steenwijk als officiële leslocatie van SeniorWeb nog veel meer digitale cursussen. Denk aan de cursus iPad, iPhone, Smartphone, Office en Windows voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens de open dag verstrekt de bibliotheek meer informatie over de inhoud van deze cursussen en de data waarop deze plaatsvinden. Wie niet in de gelegenheid is om te komen, vindt binnenkort ook meer informatie op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda .

Nieuws

menu