Dodenherdenking op 4 mei met de COV Steenwijk e.o.

De COV Steenwijk e.o. is weer present op de herdenking van 4 mei. Foto: aangeleverde foto

De COV Steenwijk e.o. is weer present op de herdenking van 4 mei, nadat het in 2020 en 2021 door de covid-regels niet door heeft kunnen gaan. Zoals voor veel koren zijn de afgelopen twee jaren een moeilijke tijd geweest voor de COV Steenwijk e.o., waarin veelal online gerepeteerd moest worden. Des te fijner is het, dat nagenoeg niemand de moed had opgegeven en zijn lidmaatschap heeft beëindigd. Sinds enige tijd repeteert het koor weer als vanouds en iedereen geniet er ook weer van. Het koor is dus weer klaar voor een prachtige uitvoering.

Zoals men van ons gewend is, wordt op deze bijzondere dag van herdenken het Requiem van Gabriel Fauré ten gehore gebracht. Dit zal zijn in de Kleine Kerk in Steenwijk, de kerk waarin het koor ook iedere maandagavond repeteert. Het koor zal begeleid worden op het orgel door de vaste repetitor Fedde Tuinstra. De algehele leiding staat onder leiding van dirigent Rob Meijer.

Het concert is in de Kleine Kerk en begint om 18.30 uur. De kerk gaat open om 18.15 uur en de toegang is gratis.

Voor wie benieuwd is hoe het is om in een koor als de COV te zingen en dat best eens zou willen uitproberen: kom gerust eens vrijblijvend kijken op maandagavond van kwart voor acht tot tien uur. Voor meer info over het koor is er ook de website www.covsteenwijk.nl . Vooral tenoren en bassen zijn van harte welkom.

Nieuws

menu