Dominick verhuurt werkplekken in centrum Steenwijk

Dominick Verstoep wil zijn creatieve studio graag delen en verhuurt 3 werkplekken. Foto: aangeleverde foto

Videograaf Dominick Verstoep heeft een bedrijfspand aan de Woldpromenade in hartje centrum. Hij wil het graag delen met anderen en verhuurt daarom een drietal werkplekken aan creatieve zzp’ ers en mensen in loondienst. „Ideaal om even te ontsnappen aan je thuiskantoor of om klanten te ontvangen,” zegt Dominick.

De werkplekken zijn voorzien van een bureau, twee stoelen en snel draadloos internet. Wie zo’n werkplek huurt, hoeft dus alleen maar zijn laptop mee te nemen. Achter de werkplekken bevinden zich een keuken met koffiezetapparaat en een toilet. Aan de voorkant van de bedrijfsruimte staat een grote stamtafel. Deze is voor gemeenschappelijk gebruik en inbegrepen bij de huurprijs. Hieraan kunnen de huurders klanten ontvangen of gesprekken met elkaar voeren. „Ideaal om brainstormsessies te houden, elkaar te helpen of onderling te sparren,” aldus Dominick. De stamtafel leent zich ook goed voor creatieve zzp’ ers om daaraan samen te werken. „Als bijvoorbeeld een tekstschrijver, een fotograaf en een videograaf een opdracht accepteren om een website te maken, zouden zij hier teksten, foto’s en video’s kunnen samenvoegen en gelijk het hele pakket afleveren.”

Een ander voordeel van werken in Dominick’s bedrijfsruimte is dat het in het centrum van Steenwijk ligt. „Je hebt hier leuke eet- en koffietentjes en allerlei winkels om de hoek, voldoende gratis parkeergelegenheid en binnen enkele minuten rijd je naar het station of de snelweg.” Dominick biedt twee soorten huurcontracten aan. Kies je voor een fulltime contract, dan kun je beschikken over een vaste eigen werkplek met bureau en archiefkast. Het is ook mogelijk om een flexibel huurcontract af te sluiten. Dan kun je naar keuze acht dagdelen per maand een werkplek reserveren via een app. Op het pand zit een digitaal slot, dat je met diezelfde app kunt openen. Meer informatie: www.dominickverstoep.nl/werkplek-steenwijk.html

Nieuws

menu