Eén groot kinderfeest met Monique Smit in De Meenthe

Monique Smit komt met Kidspop zondagmiddag 14 mei in De Meenthe.

Monique Smit komt met Kidspop zondagmiddag 14 mei in De Meenthe. Foto via Rabo Theater De Meenthe

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: De Nedersaksen Live, Vocal Group In Between en Monique Smit met Kidspop.

De voorstelling ‘De Nedersaksen Live’ van Hendrik Jan Bökkers en Albert Bartelds is te zien op dinsdag 9 mei, aanvang 20.00 uur. Krijg je geen genoeg van de succesvolle podcast De Nedersaksen? Dan hebben we onmeunig goed nieuws want De Nedersaksen gaan het theater in! In 2023 trekt de caravaan met uiteraard Albert Bartelds en Hendrik Jan Bökkers langs een groot aantal theaters om het publiek gedurende anderhalf uur mee te nemen richting de roemrijke Hanzetijd en uiteraard koppelen we dit aan de Nedersaksische cultuur. De Nedersaksen LIVE is niet enkel een terugblik in de tijd maar ook een kijk op het heden. Deze vermakelijke voorstelling krijgt ondersteuning van mooie animaties om de verhalen over de Hanze en het Nedersaksische gebied goed te ondersteunen.


Vocal Groep In Between

Het concert van Vocal Groep in Between en Melody Singers is te zien op vrijdag 12 mei, aanvang 20.00 uur. Vocal group In Between bestaat vijf jaar, en dat wordt gevierd met een spetterend concert. Twee koren treden voor u op: het Steenwijker koor In Between met popliedjes uit de jaren ’60 en ’70, en de Melody Singers uit Meppel, met licht klassiek en liedjes uit films en musicals. Voor elk wat wils, dus! De muzikale leiding is in handen van Angelica Braam en Svetla Anastasova en de begeleiding wordt verzorgd door Janny Bennen - Stakelbeek en Tjako van Schie. Het wordt een feestelijke avond, waarin het publiek ook gelegenheid krijgt om mee te zingen.

Kidspop - Monique Smit

De kindervoorstelling ‘Kidspop’ van Monique Smit is te zien op zondag 14 mei, aanvang 14.00 uur. Vanaf dit najaar toert ze langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud, brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie. Hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes die speciaal voor de theatershow gemaakt zijn. Dat belooft dus één groot feest te worden! Nadat de kids bijna een uur lang hebben gefeest, is er na afloop ruim gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en de leukste KidsPop-aandenkens te bemachtigen.

Nog meer te zien:

Legendary Albums Live – MeatLoaf op 19 mei. The Wieners op 27 mei. Twee Recht Twee Averecht op 31 mei. De wortel van gras op 31 mei. Droom XL op 4 juni. Dai Carter op 7 juni.