Eagles liefhebbers opgelet: The Eagles Legacy staat in Openluchttheater Tolhekke. Ook Suzan en Freek, De Dijk en BLØF deze week naar Basse

BlØF bestaat in 2022 precies 30 jaar.

BlØF bestaat in 2022 precies 30 jaar. Jeroen Zondag

Aankomende week heeft het Openluchttheater Tolhekke weer een druk programma. Zo zijn The Eagles Legacy, De Dijk, BlØF, Neil Diamonds Memories Band en Suzan & Freek te zien in Basse.

Het concert van The Eagles Legacy is te zien op woensdag 6 juli, aanvang 20.00 uur. De band brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse band The Eagles. De band bestaat uit zes top muzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zang en instrumentatie zo dicht mogelijk te benaderen.

De bandleden streven er naar de muzikale nalatenschap van The Eagles respectvol en authentiek te brengen, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl te hercreëren. De luisteraar wordt meegenomen op een prachtige muzikale reis door de glorietijd van The Eagles.

De Dijk

Het concert van De Dijk is te zien op donderdag 7 juli, aanvang 20.00 uur. De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Wat al die jaren niet is veranderd: De Dijk is er voor ons allemaal. Dit concert is uitverkocht.

BlØF

Het concert van BlØF is te zien op vrijdag 8 juli, aanvang 20.00 uur. De band bestaat in 2022 precies 30 jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd, met een jubileumconcert en een nieuw album, genaamd Polaroid! Een van de beste bands van Nederland komt vanuit ‘t Zeeuwse naar De Basse. Ze spelen nummers van ‘Polaroid’ en zeker ook hits als Harder Dan Ik Hebben Kan of Zoutelande.

Neil Diamond Memories Band

Het concert van Neil Diamond Memories Band is te zien op zaterdag 9 juli, aanvang 20.00 uur. De Neil Diamond Memories band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Geniet van een fantastische show met passie, emotie, mooie herinneringen en muziek waarbij het publiek zeker gezellig mag meezingen. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie ’ en vele andere hits passeren de revue.

Suzan & Freek

Het concert van Suzan & Freek is te zien op zondag 10 juli, aanvang 20.00 uur. Het Nederlandse duo dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40 komt naar de tweede editie van Openluchttheater Tolhekke.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar (0521) 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur).