Een avond Dire Straits met bROTHERS iN band

bROTHERS iN bAND speelt onder meer 'Telegraph Road' zaterdagavond in De Meenthe. Foto Xavi Torrent

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: Malford Milligan & The Southern Aces, Pieter Derks, Cesar Zuiderwijk en Brothers in band.

Malford Milligan & The Southern Aces

De voorstelling ‘I was a Witness’ van Malford Milligan & The Southern Aces is te zien op woensdag 9 november, aanvang 20.00 uur. Opgroeiend als zwarte albino in een gesegregeerd Texas vond Malford Milligan zijn stem in de soul & blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd en verdere leven, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Tijdens de voorstelling I Was A Witness durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen. De frontman speelt onder begeleiding van zijn vaste band The Southern Aces zijn muziek en vertelt achterliggende anekdotes over de pijn en het verdriet, maar ook zeker over de hoop, inspiratie en liefde die uiteindelijk alles overwinnen. Met zijn band is Malford het middelpunt van de succesvolle theatertour The Sound of The Blues & Americana , gepresenteerd door Johan Derksen.

Pieter Derks

De voorstelling ‘Uit het niets’ van Pieter Derks is te zien op donderdag 10 november, aanvang 20.00 uur. In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt. Er zijn nog enkele kaarten.

Cesar Zuiderwijk

De voorstelling ‘De Naakte Waarheid’ van Cesar Zuiderwijk op donderdag 10 november, aanvang 20.15 uur. Na 50 jaar Golden Earring, met wereld hits als Radar Love, Twilight Zone en When the lady smiles, met ettelijke tours over de hele wereld, nu met zijn nieuwe band Sloper (samen met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger) en 5 solo theatervoorstellingen zijn er genoeg verhalen te vertellen, drumpartijen en solo’s te spelen. Meet en greet en signeren na afloop.

bROTHERS iN bAND

De voorstelling ‘The Very Best of Dire Straits’ van Brothers in band is te zien op zaterdag 12 november, aanvang 20.00 uur. Geniet van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So far away, Love over gold, Romeo&Juliet en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: Sultans of Swing. Laat je verrassen, want eindelijk is bROTHERS iN bAND (Spanje) in Nederland, het project bestaat al twaalf jaar en ze spelen met de passie, sfeer en feel zoals Dire Straits dat bedoeld heeft. Zanger/gitarist Angelo Fumarola laat ons een Mark Knopfler zien en horen die bijna niet van echt te onderscheiden is.


Nog meer te zien: Nashville Country Café op 16 november. Kunstlezing Tilly Buij & Gerard Groenewoud op 16 november. Stones Sessions op 17 november. Thjum Arts op 17 november. Blue Grass Boogiemen op 18 november. Pepernotenpopconcert op 20 november. Loes Luca op 23 november. Johan Goossens op 23 november. Ellen ten Damme op 24 november. Frontm3n op 25 november. Damn Honey op 25 november. Simone Kleinsma op 26 november. Stefano Keizers op 26 november. Sinterklaastoneel op 29 november.

Nieuws

menu