Een meesterlijk moordmysterie in De Meenthe

Scènebeeld uit The Mousetrap. Foto: Willem van Walderveen.

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: The Mousetrap, Paul Haenen en Rundfunk.

The Mousetrap

De voorstelling ‘The Mousetrap’ is te zien op woensdag 2 februari, aanvang 20.00 uur. Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.


Paul Haenen

De voorstelling ‘Haenen breng vreugde’ van Paul Haenen is te zien op donderdag 3 februari, aanvang 20.00 uur. Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling.


Rundfunk

De voorstelling ‘Todesangstschrei’ van Rundfunk is te zien op zaterdag 5 februari, aanvang 20.00 uur. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt. Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.Ook te zien in De Meenthe: Bram Bakker op 9 februari. Percossa op 10 februari. Kasper van der Laan op 10 februari. Anneke van Giersbergen op 11 februari. Legendary Albums Live op 12 februari. Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Nieuws

menu