Eerste uitgave boek voor Yin Yoga Sound

Manon Lemkes is bekend van Yin Yoga Sound. Foto: Eelco de Vries

Samen met Pieter van Knippenberg van 202Publishers geeft yogalerares Manon Lemkes van Yin Yoga Sound haar eerste boek uit, met als titel: ‘Eerste hulp bij overprikkelingen’.

Het boek raakt thema’s aan als hooggevoeligheid en overprikkelingen. „Als je meer prikkels binnenkrijgt dan je op dat moment kan verwerken, spreek je van overprikkeling,” aldus Manon. „En dat kan van alles zijn. Vaak ervaren we dan stress, onrust of hebben we veel gedachten. Met dit boek word je bewust hoe dat bij jou werkt. Met behulp van 55 inspiratiekaarten die bestaan uit yin yoga, meditatietechnieken, verzachtende technieken kom je erachter wat voor jou het beste is en kun je je jezelf helpen om rustiger te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen.”


Het boek wordt afgesloten met de autobiografie van Manon: hoe zij zelf overprikkelingen heeft ervaren en hoe, aan de hand van duidelijke voorbeelden uit haar leven, de kwartjes ook bij haarzelf zijn gaan vallen.

Het boek komt eind van deze maand uit en is nu al te bestellen via www.yinyogasound.nl. En eveneens via de website van de uitgever www.202publishers.nl.

Bellen voor meer info; 06-36135779

Nieuws

menu