Eeserwold krijgt mobiliteitshub: flexibele locatie voor werk, horeca en leisure

Jeroen Langeveld van Scheybeeck (links) en Marcel Grit van Roelofs Groep, eigenaar van bedrijventerrein Eeserwold. Foto: Scheybeeck

Op bedrijventerrein Eeserwold zal een ‘mobiliteitshub’ verrijzen, die wordt ontwikkeld door de combinatie Scheybeeck/Ontwikkeladviseur BV. Er zijn door Scheybeeck twee kavels verworven met een oppervlakte van in totaal 20.000 vierkante meter. Het gaat om een strategische locatie aan de A32 bij Steenwijk.

In de mobiliteitshub komen werk, horeca en leisure samen. Wat de plannen precies inhouden wordt aan het eind van dit jaar verder bekendgemaakt. De ontwikkelcombinatie verwacht, dat medio volgend jaar kan worden begonnen met de start van de realisatie van deze plannen.

De mobiliteitshub wordt een (flexibele) werk- en ontmoetingsplek waar de functies 2eat, 2meet & 2work samenkomen om daarmee in te spelen op de huidige bereikbaarheids- en duurzaamheidsvraagstukken. Daar waar veel reizigers elkaar ontmoeten is het vestigingsklimaat voor ondernemers uitermate aantrekkelijk, zo is de insteek.

De plannen sluiten aan op de strategie van Scheybeeck om te investeren in aantrekkelijke vastgoedprojecten op strategische locaties. Met als doel duurzaam vastgoed te ontwikkelen, zodat ook volgende generaties hiervan gebruik kunnen maken.

Nieuws

menu