Elja Mode en Nautic Blue houden Mode10daagse

Maria en Jan de Vries showen alvast een paar items uit de nieuwste wintercollectie. Foto: Foto Sieb van der Laan

In aanloop naar het Fashion Weekend houden Elja Mode en Nautic Blue aan de Woldpromenade een grote Mode10daagse. „Dat betekent tot en met zondag 25 september extra feestelijk, lekker uitgebreid winkelen en uiteraard hebben we verschillende speciale aanbiedingen,” zegt Maria de Vries van Elja Mode.

In beide winkels zijn de allernieuwste collecties najaars- en wintermode te vinden. „De winkels hangen eigenlijk helemaal vol met kleur,” vertelt Maria. „Heel veel groen, in allerlei tinten variërend van olijfgroen tot grasgroen en echt knalgroen, verschillende bruintinten die mooi combineren met jeans, en verder veel felle kleuren als rood, paars, (maïs)geel en roze. En daarbij wordt roze veel gecombineerd met camel. Met name Tramontana heeft een zeer kleurrijke wintercollectie. Verder is er veel keuze in behaaglijk warme winterjassen. Met name de ‘aaibare’ teddy jassen zijn nog steeds populair, evenals het spencer en de mouwloze vesten. Omdat we werken met goede, gerenommeerde bedrijven hebben we totaal geen leveringsproblemen. We hebben heel veel keus in populaire merken als Gerry Weber, Geisha, A Fish named Fred, Burlington, Susskind, teveel om allemaal op te noemen. Beide winkels zijn al helemaal klaar voor de koude winter!”

Elja Mode heeft tijdens de Mode10daagse aanbieding met kleurrijke damesvestjes en Nautic Blue met een pullover met shirt. „Natuurlijk staan de koffie en thee met iets lekkers erbij klaar voor onze bezoekers én een leuke attentie bij een aankoop. Daarnaast ontvangst iedereen bij aankoop een modecheque ter waarde van 10% van het totaal bestede bedrag.”

Nieuws

menu