Entre Deux Mondes in Filmhuis Steenwijk

Entre deux Mondes.

Donderdag 26 januari om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Entre Deux Mondes’ in de Dyka Vestzaktheaterzaal van Rabo Theater De Meenthe.

De film is gebaseerd op het boek en waargebeurde verhaal van journalist en schrijfster Florence Aubenas. De succesvolle schrijfster Marianne (Juliette Binoche) verlaat Parijs om aan de kust undercover onderzoek te doen voor haar volgende boek. Ze trekt naar Ouistreham, vlakbij Caen, en gaat aan de slag als schoonmaakster op de passagiersschepen in de haven. Marianne wordt geconfronteerd met de economische onzekerheid en sociale onzichtbaarheid van haar collega’s. Een leven waarin elke euro telt. Ze ontdekt de wederzijdse steun en solidariteit onder haar lotgenoten. Kan ze daar deel van uitmaken zonder haar eigen identiteit prijs te geven?

Ook te zien in het filmhuis: Zaterdag 4 februari Las Bestias. Donderdag 9 februari Plus Que Jamais. Dinsdag 14 februari Decisions To Leave. Donderdag 2 maart Madres Paralelas. Dinsdag 14 maart Narcosis. Zaterdag 18 maart Vortex.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Nieuws

menu