Er kan weer geëxposeerd worden! Reden voor een feestelijke opening in Kleine Kerk

Chris Braat, gebiedsmanager Weerribben-Wieden van Natuurmonumenten, verrichtte de opening van de nieuwe expositie in de Kleine Kerk. Foto: Sieb van der Laan

Er is weer ruimte voor het beleven van kunst in de Kleine Kerk, zelfs een feestelijke opening was weer mogelijk. Na een lange periode van rust werd afgelopen zaterdag weer een expositie geopend in de Kleine Kerk.

Chris Braat, gebiedsmanager Weerribben-Wieden van Natuurmonumenten, verricht de opening. Er is muzikale omlijsting door Henk Braad van het Harmonium Museum in Paasloo en de kunstenaars vertellen over hun werk.

De expositie is zes woensdagen te zien

Zes woensdagen, vanaf woensdag 7 juli, kunnen bezoekers genieten van het werk van Annewil Jansen, Geeske Bangma en Marijke Braad. Annewil Jansen verbeeldt in haar werk kwetsbaarheid, leven en verval. Geeske Bangma laat zich inspireren door de veranderingen in de natuur en gebruikt daarvoor textiele technieken. Marijke Braad schildert de natuur meer realistisch en heeft oog voor het detail. Drie kunstenaars met een totaal verschillende weergave van ‘De Ruimte’, de ruimte die onze natuurlijke omgeving biedt.

De Kleine Kerk in de Vrouwenstraat is de komende woensdagen geopend van 10.30-16.00 uur. de toegang is vrij.

Nieuws

Meest gelezen

menu