Er zijn weer Kinderspaarweken bij RegioBank

Kom in de herfstvakantie je spaarpot legen bij RegioBank en dan krijg je een cadeautje. Foto RegioBank

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg leren omgaan met geld. Daarom geeft Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseur van RegioBank, een beloning aan kinderen die geld komen storten tijdens de jaarlijkse kinderspaarweken. De bank heeft de hele maand oktober feest voor kinderen.

„Want als je kind geld op zijn of haar Jongwijsrekening stort, dan mag hij of zij een cadeautje komen uitkiezen,” zegt adviseur Magriet Logtmeijer. „Daarvoor is een speciale cadeauhoek ingericht bij ons in het kantoor van RegioBank aan de Kornputsingel 54.”

JongWijs

„Heeft jouw kind nog geen bankrekening bij RegioBank? Dan is dit óók het moment om ons te bezoeken,” zegt Magriet. „RegioBank heeft het Jongwijs programma welke een verrijking is voor ieder kind van 0 tot 18 jaar. Het bestaat uit een spaar- en betaalrekening met jaarlijks leuke geldtips en -weetjes. Ook de ouders krijgen elk jaar interessante informatie en praktische tips, afgestemd op de leeftijd van het kind. Leerzaam voor beiden dus.”

Van Campen & Dijkstra Steenwijk is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in verzekeringsproducten en hypotheken van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. Volg RegioBank ook op www.facebook.com/RegioBankSt eenwijk

Nieuws

menu