Estafetteloop Odd Fellows zorgt voor cheque voor STAPS

Van links naar rechts: Jan van Stormbroek en Arjan Rosenboom van de Odd Fellows, Jules Kroese en Annet Loedema van STAPS.

Van links naar rechts: Jan van Stormbroek en Arjan Rosenboom van de Odd Fellows, Jules Kroese en Annet Loedema van STAPS. Foto: Aangeleverd

De estafetteloop van de Odd Fellows op zaterdag 13 mei was een groot succes. Het beoogde sponsorbedrag van 500 euro is ruimschoots gehaald. Dit bedrag is op 17 mei in de vorm van een cheque overhandigd aan de bestuursleden Anne Loddema en Jules Kroese (voorzitter) van STAPS.

Stichting Aangepast Paardrijden Steenwijk e.o. maakt zich sterk om mensen met een (ernstige) beperking te laten paardrijden. Ook kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblematiek kunnen uitstekend bij hun terecht. De stichting, die al ruim 30 jaar actief is in Steenwijk en omgeving, is voor een groot deel afhankelijk van sponsoren en giften. Zij zijn dan ook erg blij met deze welkome aanvulling.

In juni zullen de Odd Fellows, in het kader van hun 100-jarig jubileum, opnieuw een bedrag 500 euro beschikbaar stellen voor een goed doel.