Expositie 'Perspectief' in de Kleine Kerk

Sonny Lie is één van de exposanten.

Sonny Lie is één van de exposanten. Foto: Sieb van der Laan

Context, Diepte, Gezichtspunt, Invalshoek, Kans, Vergezicht, Vooruitzicht, Zienswijze: allemaal alternatieve benamingen voor dat woord ‘Perspectief’. En deze benamingen zijn zeker terug te vinden in de expositie met deze naam.

In de Kleine Kerk aan de Vrouwenstraat is van donderdag 2 september tot zaterdag 25 september te genieten van deze prachtige foto-expositie, die is samengesteld door Ina Vrinssen, Jolanda Vermaire en Sonny Lie.

Dat de invalshoek van deze fotografen totaal anders is, maakt het een mooie afwisselende combinatie. Ina Vrinssen zet met haar macrofotografie een kunstig beeld neer van allerhande bloemen, Jolanda Vermaire vangt de blikken van mensen die daarmee een eigen verhaal vertellen en Sonny Lie geeft bijzondere gezichtspunten door het gebruik van lijnenspel.

De expositie is te bezichtigen op donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur. Loop gerust binnen, toegang is vrij. Voor meer informatie zie: www.kunstkleinekerksteenwijk.nl