Extra kaarten voor concert Michelle David in Grote Kerk Meppel

Michelle David & The True Tones.

Michelle David & The True Tones. Foto: Muziekcoöperatie Meppel

De Amerikaans-Nederlandse zangeres Michelle David keert zaterdagavond 2 oktober terug naar Meppel voor een concert in de Grote Kerk. Samen met haar begeleidingsband The True-tones (voorheen The Gospel Sessions) boekte zij grote successen met haar aanstekelijke interpretatie van gospelsongs. De afgelopen jaren verbreedde haar muziek tot een swingende mix van soul, blues, latin en afrobeat. Daarmee sleepte ze onder meer een Edison-nominatie in de wacht. Ook verzorgde ze tal van tv-optredens.

Extra kaarten beschikbaar

Het ‘pop-up’ concert in de Grote Kerk wordt georganiseerd door de Muziekcoöperatie Meppel, die al jaren goede contacten onderhoudt met Michelle David en haar nu voor de derde keer naar Meppel haalt. Het optreden stond oorspronkelijk gepland voor 26 februari maar dat (uitverkochte) concert kon toen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Tickets die destijds werden aangeschaft zijn nog steeds geldig. Er is echter goed nieuws voor mensen die eerder dit jaar geen kaartje konden krijgen: omdat bij evenementen nu gewerkt wordt met een coronatoegangsbewijs is het mogelijk om meer bezoekers toe te laten tot de Grote Kerk. Hierdoor zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Tickets kosten € 19,50 en zijn te bestellen via muziekcooperatie.nl .

Dankzij QR-code geen ‘zitconcert’

Toegang tot het concert wordt verleend aan mensen die de QR-code uit de CoronaCheck-app, een negatief testresultaat óf een herstelbewijs kunnen laten zien, plus legitimatie. Informatie betreffende dit reglement is te vinden op testenvoortoegang.org . Het is natuurlijk wat omslachtiger maar er zijn enkele belangrijke voordelen aan dit reglement: geen verplichte zitplaats en geen afstandsregels. Dat betekent dus ouderwets in de zaal staan met een drankje in de hand, of gewoon weer eens lekker dansen op de swingende muziek van Michelle David en haar band. Voor wie daar behoefte aan heeft is er overigens wel een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

Het concert begint om 21.00 uur, de Grote Kerk gaat open om 20.00 uur. In verband met de controle van het coronatoegangsbewijs wordt aangeraden om op tijd te komen.