Familie Schriemer wint de tweede weekprijs in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Daan Peter Hullegie van Ten Oever Mannenmode reikt de waardebon uit aan de heer en mevrouw Schriemer. Foto Vestingstad Steenwijk

De prijswinnaar van de tweede week van de kassabonnenactie van Steenwijk Vestingstad is bekend. Een verheugde mijnheer en mevrouw Schriemer uit Willemsoord namen zaterdagmorgen hun prijs in ontvangst bij Ten Oever Mannenmode. De heer en mevrouw Schriemer zijn de tweede weekprijswinnaars van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij Ten Oever Mannenmode, werd uitgereikt door Daan Peter Hullegie van Ten Oever Mannenmode en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Opregte Steenwijker Courant van maandag 28 november en in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 29 november.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum: bij Zijlstra Schoenen in de Oosterstraat, bij De Jong Optiek aan de Markt, bij Bloemisterij Gaal in de Gasthuisstraat, bij Elja Mode in de Woldpromenade, bij Jumbo Bert Vis aan het Diep en bij Albert Heijn van Etten aan het Schar in de wijk Oostermeenthe.

Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot. Alle ingeleverde kassabonnen dingen ook mee voor de superhoofdprijzen: een waardebon van 500 euro, te besteden bij Kruider Woninginrichting en de extra prijs: 2 tickets voor een concert van de band Coldplay, aangeboden door Primera Steenwijks Boekhuys.

Nieuws

menu