Filmhuis

Au Bout Des Doigts in Filmhuis Steenwijk

Au Bout Des Doigts in Filmhuis Steenwijk

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe): Au Bout Des Doigts.

Dinsdag 12 april om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Au Bout Des Doigts’. De 20-jarige Mathieu Malinski is pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu enkele taakjes uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter snel hoe getalenteerd Mathieu is.

Ook te zien in Filmhuis Steenwijk: Dinsdag 19 april Pig. Donderdag 28 april Here we are. Dinsdag 3 mei Qua Vadis, Aida? Dinsdag 17 mei La Sorelle Macaluso. Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.