Filosofisch café met Stine Jensen

Stine Jensen.

Stine Jensen.

Komende week staat de volgende lezing op het programma bij het Filosofisch Café (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

Stine Jensen

Woensdag 13 oktober om 20.15 uur is de lezing van Stine Jensen over de kunst van het falen. Falen doen we overal. In de politiek, de sport, de liefde, in de opvoeding en op ons werk. Maar hoe erg is dat eigenlijk? Wat is de waarde van falen? Stine Jensen spreekt over de waarde van falen in wetenschap, literatuur en het leven.

Stine Jensen is de eerste gastspreker in een reeks van zes van het Filosofisch Café Steenwijkerland. De werkgroep heeft gekozen voor sprekers die een goed en begrijpelijk verhaal kunnen vertellen. Het Filosofisch Café is bedoeld voor een breed publiek.

Stine Jensen behoeft nauwelijks introductie en is bekend van radio, tv, boeken en krantenartikelen. In haar lezing “de kunst van het falen” gaat zij in op falen in de politiek, de sport, de liefde, in de opvoeding en op ons werk. Maar hoe erg is dat eigenlijk? Wat is de waarde van falen? Stine Jensen spreekt over de waarde van falen in wetenschap, literatuur en het leven.

De lezing begint om 20.15 uur. Het idee is dat Stine haar lezing houdt van ongeveer een uur, waarna vragen gesteld kunnen worden. Vanaf ongeveer 21.30 uur kan het publiek onder het genot van koffie of een goed glas wijn nog ongeveer een uurtje verder met elkaar van gedachten wisselen in het Theatercafé.

Ook te zien bij het Filosofisch Café: Ron Muijzer op 24 november. Paul van Tongeren op 26 januari. Lisa Doeland op 23 februari. Ronald Hünneman op 30 maart. Miriam van Reijen op 20 april.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende lezingen via www.demeenthe.nl of bel (0521) 514 004.