Finale avond bedrijfsbowlen Bowlingcentrum Steenwijk levert drie winnaars op

De competitie bedrijfsbowlen bij Bowlingcentrum Steenwijk werd afgesloten met een finale avond.

De competitie bedrijfsbowlen bij Bowlingcentrum Steenwijk werd afgesloten met een finale avond. Foto: Sieb van der Laan

Bij Bowlingcentrum Steenwijk is maandag 2 mei de competitie bedrijfsbowlen afgesloten met een finale avond. De winnaars van bedrijfsbowlen 2021-2022 zijn: 1e plaats Berumi Metselwerken; 2e plaats Lasbedrijf Dedden en 3e plaats Bestaria Steenwijk. Geert (de Meenthe) had met een game van 224 de prijs voor de hoogste game van het seizoen.

Elke 1e maandag van de maand wordt de competitie ‘horeca bowlen’ gespeeld en de 2e en 3e maandag van de maand de competitie ‘bedrijfsbowlen’. Een gezellige volle bowling in Tuk op de maandag avond, waarin bedrijven het tegen elkaar opnemen. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers, je speelt 1 keer in de maand met jouw bedrijfsteam op maandagavond. Momenteel zijn er al zeker 17 bedrijven in de omgeving Steenwijkerland die hier aan mee doen en dit aantal groeit.

Bedrijven die mee doen zijn: Lasbedrijf Dedden, Hoveniersbedrijf Martijn Kok, De Otterskooi, Bestaria Steenwijk, Muziek Toko, Mike’s Metselwerken, Fanfare Giethoorn, Krush Bikes, BeRuMi, Cornelis Metaalbewerking, Hogeling Installatie, Bespaarpartner Tuk, Kiekebelt, Autobedrijf Matter, PMT Steenwijkerland, De Meenthe, Scheepswerf Schreur.

„Het is gezellig, sportief, ontspanning en teambuilding met collega’s. Omdat de belangstelling toeneemt, wordt de 4e maandag van de maand ook ingericht voor de competitie bedrijfsbowlen”, vertelt Britt van Duuren van Bowlingcentrum Steenwijk. „De nieuwe competitie start in oktober weer. Wilt u als bedrijf mee spelen, meld u dan tijdig aan.”