Flexwerken voor minder dan 2 euro per uur? Business Center Steenwijk wil ondernemers helpen

Het Business Center aan De Vesting 11 biedt voordelig mooie flexplekken aan. Foto Albert Brunsting

Om ondernemers uit Steenwijk en omgeving tegemoet te komen in deze financieel erg onzekere tijden komt Business Center Steenwijk in actie. Voor minder dan 2 euro per uur zijn er nu flexwerkplekken te huur. ,,Daar verdienen we zelf niks mee”, vertelt eigenaar Sake Koelma. ,,We doen dit puur om ondernemers of thuiswerkers te kunnen helpen.”

De energierekeningen exploderen voor huishoudens en dat zorgt voor veel onzekerheid. ZZP’ers die vanuit huis werken, thuiswerkers of werkgevers kunnen vanaf nu bij Business Center Steenwijk goedkoop een flexwerkplek huren. ,,We begrijpen de zorgen heel erg goed”, zegt Koelma. ,,We snappen dus ook goed dat mensen meer behoudend met hun geld omgaan en dat ze letten op hun energieverbruik. We hopen dat we met deze actie de mensen enigszins tegemoet kunnen komen. Hier branden de kachel en de lichten toch al.”

Een flexwerkplek is vanaf nu per vier uur te huur voor 7,95 euro. Dat betekent dat er dus minder dan 2 euro wordt betaald per uur, ongeacht het soort werkplek. ,,Een fractie van de prijs die we normaal hanteren, maar we hebben het ervoor over”, beaamt Koelma. ,,We willen de mensen helpen. Bovendien genieten ze hier meer voordelen. Want niet alleen financieel, maar zeker ook professioneel is de stap om te gaan flexwerken in het Business Center, gevestigd aan De Vesting 11, een mooie stap. De omgeving is inspirerend, de bereikbaarheid is top en hier ontmoet je andere flexwerkers, waardoor je kunt netwerken of vergaderen.”

Ook werkgevers kunnen gebruikmaken van de actie. ,,We kunnen het ons voorstellen dat werknemers het thuiswerken, dat sinds corona een enorme vlucht heeft genomen, af en toe zat zijn. Het ontbreekt ze aan gezelligheid en variatie in werkdagen. Wij kunnen ze voor bijvoorbeeld een ochtend of dag al een andere plek bieden. Dat breekt lekker een werkweek. En dat hoeft dus helemaal niet duur te zijn.”

Kijk voor meer informatie op www.bcsteenwijk.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu