Geen decemberinspiratie? Juwelier Maas heeft de oplossing!

Juwelier Maas heeft een leuke actie met sieraden van het merk Silk.

Juwelier Maas heeft een leuke actie met sieraden van het merk Silk.

Een persoonlijk decembercadeau is te vinden bij Juwelier Maas aan de Oosterstraat 49. „Natuurlijk hebben we de hele winkel deze maand vol liggen met allerlei mooie sieraden en horloges in alle prijsklassen, voor jong en oud,” weet Nathalie Maas. „En we hebben een leuke actie voor een origineel cadeau.”

„Vooral goud is op dit moment populair,” vervolgt Nathalie. „Er worden veel gouden sieraden verkocht. Je ziet veel goud in mode, interieur en accessoires, dus daar past een mooi gouden sieraad ook bij.”

Voor een kleiner budget heeft Juwelier Maas ook veel zilveren sieraden met een laagje geel of rosé goud, zoals van de veel verkochte merken Zinzi of Rosa di Luca. „En we hebben in december nog een mooie actie. De sieraden van het merk Silk zijn momenteel heel gewild. Deze handgemaakte zilveren sieraden hebben prachtige, vlechtstructuren, soms gecombineerd met leer. De hele collectie is helemaal op elkaar afgestemd en de armbanden, kettingen en ringen kunnen prima bij elkaar worden gedragen. Bij aankoop van een sieraad van Silk kunnen we de hele maand december een gratis gravure daarin zetten, zoals een naam, datum of sterrenbeeld. Dit maakt het sieraad nog specialer en persoonlijker.”

„Tot slot zijn we gewoon heel erg blij dat we open mogen blijven en we hopen dat mensen een beetje verspreid de kerstinkopen gaan doen, zodat de drukte een beetje wordt verdeeld en het voor iedereen veilig blijft.”