Gieters Treffen zoekt standhouders winterfair

Een winters plaatje in Giethoorn. Voor het eerst wordt er bij De Vermaning en de museumboerderij een winterfair gehouden. Foto: Mediahuis Noord

Gieters Treffen houdt op zaterdag 17 december rond de Doopsgezinde kerk in Giethoorn en op het buitenterrein van museum ’t Olde Maat Uus een nieuw evenement: de winterfair.

Bezoekers kunnen genieten van een mooi aanbod van kerst-, decoratie- en andere winterartikelen.

De markt is open van 11.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze periode zullen er in De Vermaning en op het buitenterrein van ‘t Olde Maat Uus diverse optredens van koren, muziekgroepen en ensembles plaatsvinden. De toegang is gratis, parkeren is mogelijk op de diverse Parkeerterreinen P1-P3 in het centrum.

Ondernemers uit de gehele Kop van Overijssel kunnen zich inschrijven. Ook Gietserse sportverenigingen kunnen een kraam te reserveren. Opgave van standhouders is mogelijk via boerroel@hotmail.nl . De kosten bedragen € 35,- per kraam. Het terrein is niet/zeer beperkt per auto bereikbaar. Aan- en afvoer dient voor en achteraf goed te worden gecoördineerd en is in overleg met de organisatie.

Kramen zullen worden opgesteld in de volgorde: op parkeerterrein van De Vermaning, langs het Vermaningspad, op buitenterrein van ’t Olde Maat Uus en eventueel langs de Dorpsgracht.

Nieuws

menu