Gratis naar de voorstelling Off The Wall: kadootje van het theater als afsluiting en start seizoen

Scènefoto uit de voorstelling 'Off the Wall'. Foto: Frank Meester

Het theaterseizoen van Rabo Theater De Meenthe loopt af en de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen is al gestart. Om samen met de bezoekers het seizoen officieel af te sluiten en het nieuwe te starten is de voorstelling Off the Wall – Michael Jackson gratis te bezoeken op zondag 19 juni, aanvang 20.00 uur.

Off the Wall is een wervelende show waarin het briljante en wereldberoemde repertoire van The King of Pop centraal staat. Geheel in de stijl van Michaels laatste show ‘This Is It’ wordt het publiek ondergedompeld in een spectaculaire popbelevenis. Leadzanger Milton Wijngaarde (o.a. bekend van de R&B-groep Roméo) brengt samen met topmuzikanten, backingvocalisten en geweldige dansers een hommage aan Michael Jackson op een uitzonderlijk muzikaal niveau!

Of je nu fan bent van het eerste uur of voor het eerst kennis maakt met de creativiteit van Michael Jackson, één ding is zeker: tijdens Off the Wall kan niemand stil blijven zitten of staan!

Na afloop verzorgt Radio 10 een feestelijke afterparty in de foyer!
Gratis kaarten voor de voorstelling ‘Off the Wall’ op zondag 19 juni kun je reserveren via www.demeenthe.nl of via 0521 – 514004 tijdens openingstijden van de kassa.

Nieuws

menu