Gratis spelmiddag met Fortnite in Sporthal De Waterwyck

De gratis sport- en spelmiddag op 21 oktober is in Sporthal De Waterwyck. Foto: Sportservice Steenwijkerland

Buurtwerk Sport organiseert samen met Sjors Sportief voor Cultuur- en Sport Stimulering Nederland een leuke sport- en spelmiddag in de herfstvakantie in Sporthal De Waterwyck, en wel op donderdagmiddag 21 oktober. Alle kinderen kunnen gratis meedoen aan de sport- en spelmiddag, waaronder Sportnite, een spel gebaseerd op het populaire Fortnite.

Zin om in een echte gymzaal te spelen? Kom dan donderdagmiddag 21 oktober naar De Waterwyck en doe mee aan de grote Sport en Spelmiddag! Dé kans om samen met andere kinderen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is een grote gymzaal.

Er zijn in totaal 4 spelrondes. Voor de kinderen uit de basisschoolgroepen 1 tot en met 4, de onderbouw, is er Sport en Spel om 12.00 uur en om 14.30 uur. In de zaal staan verschillende activiteiten klaar om heerlijk te spelen. Er zal een ervaren gymleerkracht aanwezig zijn om het aanbod zo passend en uitdagend mogelijk te maken. Gymschoenen zijn verplicht. Als ouder kun je lekker meedoen, maar ook toekijken onder het genot van iets te drinken. Schrijf je in voor één van de rondes die voor jou het beste uitkomt.

De grotere kinderen, groep 5 tot en met 8, kunnen meedoen met Sportnite: een leuk spel gebaseerd op het populaire Fortnite. Hiervoor zijn ook 2 tijden: om 11.30 en 14.00 uur. Ben jij ook zo’n fan van Fortnite? Doe mee aan het eigen Fortnite toernooi! Er zijn twee rondes. Schrijf je in voor één van de rondes die voor jou het beste uitkomt. In beide rondes wordt het toernooi gespeeld. De uitleg van het toernooi start 10 minuten voor de aanvang van de eerste potjes, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

Inschrijven via sjorssportief.nl

Nieuws

menu