Haal je zolder, schuur of garage leeg voor de Vlooienmarkt in de Meenthe in Steenwijk

 Struinen over de vlooienmarkt.

Struinen over de vlooienmarkt. Sieb van der Laan

Ruim je zolder, schuur, garage of kledingkast op en breng je mooiste tweedehandsvondsten naar De Meenthe. Hier vindt op zondag 18 december weer de jaarlijkse Vlooienmarkt plaats. Op zoek naar spullen die nooit meer gebruikt worden. Wachtend op de nieuwe liefhebber.

Het is een tijd van schaarste en stijgende prijzen. Een groeiend aantal mensen is zich bewust van de mogelijkheden om producten een tweede kans te geven. Want, waarom zou je artikelen als kleding, speelgoed, huisraad en elektronica weggooien als het nog goed is en werkt. En met het koude, natte weer voor de boeg is het een uitgelezen moment om je zolder, schuur of garage af te struinen.

Standplaats

Hetzelfde geldt ook voor kleding, vintage en brocante. Artikelen waarmee je anderen heel gelukkig mee kunt maken. De kosten voor een standplaats van vijf meter zijn 15 euro en voor tien meter 25 euro. Aanmelden voor een stand kan via www.thomas09.nl. Ga naar de pagina ‘rommelmarkten’.

Entree voor bezoekers is 3 euro per persoon. Kinderen tot 10 jaar kunnen gratis meedoen. De Vlooienmarkt is van 10.00 tot 16.00 uur in de Meenthe te Steenwijk.