Hannie Diender maakt kleurrijk feest in Galerie Steenwijk

Hanneke Diender maakt met haar kunst een feestje. Foto Galerie Steenwijk

Op zaterdagmorgen 26 november zal om 10.30 uur in Galerie Steenwijk de expositie ‘Feest’ officieel geopend worden. De galerie heeft de afgelopen maanden al feest gehad met het winnen van de Anne Beeltje Cultuurprijs, maar heeft nu Hannie Diender uitgenodigd om met haar kleurrijke beelden en schilderijen daar nog een extra feesttintje aan te geven.

Hannie Diender (Kampen) is een veelzijdig kunstenares. Van uit haar enorme creativiteit vervaardigt zij beelden en schilderijen. Elk beeld en vorm heeft een kleurrijke, speelse en humoristische uitstraling waarin communicatie en emotie nadrukkelijk tot uiting komen. Ook haar vroegere, met cum laude afgeronde modevakschoolopleiding, is in de creaties duidelijk terug te vinden.

Ieder beeld is uniek en heeft een eigen karakter, de een eigenwijs, de ander ondeugend en weer een ander onschuldig. Het geeft haar grote voldoening met haar beelden mensen vaak echt te raken. Ze vindt voortdurende inspiratie uit gebeurtenissen en mensen om haar heen. Vanaf 2005 is zij steeds succesvoller geworden. Heel veel beelden hebben, ook in het buitenland, een plekje gevonden. Haar schilderijen zijn minder bekend, maar net zo kleurrijk te noemen. Des te meer reden om deze ook eens in de schijnwerpers te zetten. Ook deze zijn een feest om te zien!

De expositie is open van donderdag 24 november tot en met zaterdag 17 december 2022. De toegang is gratis. Open van maandag tot en met vrijdag elke middag van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 12.30 uur. Het adres is Meppelerweg 47A op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig.

Voor meer informatie over de activiteiten van Galerie Steenwijk kunt u kijken op www.galeriesteenwijk.nl. Ook publiceren we regelmatig een update/foto’s op onze Facebookpagina: www.facebook.com/Galerie-Steenwijk.

Nieuws

menu