Helpende handen gezocht voor Monkey Fun Run Steenwijk

Klimmen en klauteren.

Klimmen en klauteren. Foto: archief Martijn Bijzitter

De derde Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad is op zondag 23 juli. Deze uitdagende run vol hindernissen gaat ook nu over de stadswallen, rond de Ruxveense Plas, over het industrieterrein en terug door het centrum van Steenwijk. En daar zijn uiteraard helpende handen bij nodig.

Om al die jonge en iets oudere deelnemers goed over het parcours te begeleiden, hun bagage te bewaken, ze weg te starten, en weer feestelijk te ontvangen. Tussendoor kan er hulp worden geboden bij de hindernissen of het aanreiken van drinken of eten. Ook is er ruimte voor stoere vrouwen en mannen in de aanloop naar het evenement en na afloop.

Opbouwploegen en nog eerder bouwploegen om de hindernissen in elkaar te zetten. En afbouwploegen om de boel weer op te ruimen. Er zijn één of twee voorlichtingsavonden met een hapje en een drankje. En de medewerkers krijgen ook een vrijkaart om zelf mee te doen of weg te geven aan iemand anders. Ook wordt er een vergoeding gegeven en is er een After-Party. De vergoeding bedraagt 15 euro per dagdeel en als er verenigingen zijn die wat willen verdienen voor de club is hier een afspraak over te maken.

Voor aanmelden: monkeyfunrunsteenwijk.nl/vrijwilliger , info@monekyfunrunsteenwijk.nl of bel naar +31 (0)85 130 4950.