Hengst Workwear houdt twee open dagen

Alle nieuwe collecties werkkleding zijn binnen bij Hengst Workwear. Foto: Max Kruider

Hengst Workwear aan de Broekslagen 8A organiseert deze week twee open dagen, op vrijdag 3 en op zaterdag 4 september. „Al onze nieuwe collecties werkkleding zijn binnen en tijdens deze open dagen bieden we iedereen de gelegenheid om eens in alle rust bij ons eens te komen kijken. Beide dagen worden een beetje feestelijk aangekleed, met een drankje en buiten staat de BBQ smoker met lekker vlees van Slagerij Bouma,” vertelt Bert Kruider.

“Verder is er voor degene die de snelste tijd neerzet in onze racesimulator een stoere softshell jas te winnen.” De open dag is op vrijdag 3 september van 11.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 4 september van 11.00 tot 15.00 uur.

Beide dagen zijn er van de leveranciers van de verschillende merken werkkleding vertegenwoordigers aanwezig voor meer aanvullende informatie. Hengst Workwear heeft een groot aanbod. „En dat is ook wel nodig, want verschillende beroepen hebben ook verschillende bedrijfskleding nodig,” weet Kruider. „Voor bijvoorbeeld in de bouw regen- en koubestendige buitenkleding, maar in een botenbouw of in de logistiek is weer heel andere kleding nodig. Daarbij heeft ieder merk weer zijn eigen kwaliteit. We hebben buitenkleding van diverse merken, zoals van het Zweedse Bläkläder, terwijl een merk als Carhartt meer stoere Amerikaanse outdoorkleding in de collectie heeft, Herock heeft een mooie jassenlijn, Dassy meer aansluitende kleding en ook Fristads heeft verschillende lijnen werkkleding.”

„Ook zijn in onze winkel 72 verschillende soorten veiligheidsschoenen op voorraad en een computer die de voeten doormeet. Heb je een holle voet, of juist een brede voet, dan kunnen daarvoor goed passende werkschoenen worden geleverd. Veel mensen hebben vaak te grote werkschoenen, omdat zij eigenlijk een op brede leest geschoeide schoen moeten hebben. Maar iedereen moet zelf maar eens vrijblijvend een kijkje komen nemen vrijdag of zaterdag, onder het genot van een lekker broodje hamburger van de stonecity-smoker.”

Nieuws

menu