Henk Maat 50 jaar in dienst bij de Bouwcenter Concordia

Jubilaris Henk is door zijn collega's in het zonnetje gezet.

Sinds 18 augustus 1971 is Henk Maat in dienst bij Bouwmaterialenhandel Concordia, tegenwoordig bekend als Bouwcenter Concordia. Henk heeft daarmee officieel zijn 50-jarig jubileum bereikt. Met enorm veel trots en waardering is Henk door zijn collega’s in het zonnetje gezet.

„Henk ademt Concordia; hij kent zijn collega’s, klanten en leveranciers van A tot Z en helpt daar waar zijn expertise nodig is,” vertelt Jan Baas, vestigingsleider Bouwcenter Concordia Steenwijk. „Henk heeft een voorliefde voor hout en weet daar alles over te vertellen. Een gevleugelde uitspraak van Henk is dan ook: Henk Maat, voor al uw hout en plaat! Daarnaast verkoopt hij met gemak alles uit de bouwshop, maar bezoekt hij ook regelmatig met veel plezier en enthousiasme ‘zijn’ klanten als vertegenwoordiger.”

„Henk draagt Concordia een warm hart toe en dat uit zich ook in de rondleidingen die hij verzorgt of infoavonden waar hij vol enthousiasme zijn steentje bijdraagt. Daarmee maakt hij niet alleen bedrijven enthousiast voor Bouwcenter Concordia en de bouw in zijn algemeenheid, maar ook scholieren probeert hij te enthousiasmeren.”

„En als collega wordt hij ook enorm gewaardeerd. Niet alleen is hij al 20 jaar bestuurslid van de personeelsvereniging, maar staat hij altijd voor iedereen klaar of maakt een praatje waar hij maar binnenloopt. Kortom: Henk is een geweldige ambassadeur voor Bouwcenter Concordia en directie en collega’s zijn bijzonder trots op het behalen van dit 50-jarige jubileum!”