Henrieke Hofsteenge verlaat na vier jaar Sociaal Werk De Kop. Henk Diphoorn is opvolger bij de organisatie uit Steenwijk

Henrieke Hofsteenge draagt het stokje over aan Henk Diphoorn. Foto: Sociaal werk de Kop

Henrieke Hofsteenge gaat Sociaal Werk De Kop na vier jaar verlaten. Ze gaat zich volledig richten op Sociaal Werk De Kear en Sociaal Werk De Kaai. Henk Diphoorn is de opvolger van Hofsteenge bij de organisatie voor maatschappelijk werk in Steenwijk.

„Vier jaar geleden heb ik vanaf de start samen met medewerkers aan Sociaal Werk De Kop mogen bouwen aan een mooie opdracht van de gemeente Steenwijkerland. Dit alles gebaseerd op individuele ondersteuning, collectieve ondersteuning, mantelzorgondersteuning, vrijwilligersondersteuning, onafhankelijke cliëntondersteuning en sport/bewegen als middel voor inwoners van 0 tot 100”, vertelt Henrieke Hofsteenge.

„Met trots kijk ik terug op hoe we in de afgelopen jaren een stevige positie hebben weten te bemachtigen in de gemeente en in de hele transformatie.”

Dankbaar voor mooie samenwerkingen

„Alleen gaan we sneller, samen staan we sterker, wordt weleens gezegd en dat heb ik zeker ervaren”, vervolgt Hofsteenge. „Dit alles hebben we niet kunnen doen zonder netwerkpartners. Er zijn veel mooie samenwerkingen ontstaan, in dorpen en buurten, samen met het onderwijs, inclusief wonen, huisartsen en de gemeente. “

De opvolger van Hofsteenge, Henk Diphoorn, werkt al jaren bij diverse organisaties van Tinten als leidinggevende en heeft een achtergrond in de GGZ als trainer.

Nieuws

menu