Het is twee dagen feest bij Brouwer4U: Steenwijks bedrijf viert koperen jubileum

Kristian en Monica Brouwer (links) en hun hele team staan vrijdag en zaterdag klaar tijdens het jubileum. Foto Brouwer4U

Het is vrijdag 23 en zaterdag 24 september feest bij Brouwer4U aan de Korte Baan 20 in Steenwijk. „We vieren deze twee dagen het 12,5 jarig bestaan van ons bedrijf,” vertelt Kristian Brouwer. „In 2010 zijn Monica en ik met z’n tweetjes begonnen en in de loop der jaren hebben we het weten uit te bouwen naar een groot bedrijf met een leuk, vast team van medewerkers.”

Brouwer4U levert overkappingen, waaronder ook carports en tuinhuizen, kunststof deuren en kozijnen en pelletkachels. „Dat zijn bij uitstek belangrijke zaken om je huis of bedrijf te ‘verduurzamen’,” weet Kristian. „Met name gezien de torenhoge gas- en elektraprijzen zeker geen overbodige luxe. En het ziet er ook niet naar uit dat die prijzen binnenkort gaan dalen, dus investeren in verduurzamen van woning of bedrijf loont zeker de moeite!”

„Daarnaast is het prettig om te weten dat wij alles compleet leveren, dus ook de aankleding van de overkapping, zonweringen, vouwwanden, hang- en sluitwerken, de pellets voor de kachels en noem maar op. Iemand die bij ons koopt, heeft te maken met slechts één aanspreekpunt en dat werkt heel prettig. Dat geldt ook voor offertes en aflevering. Wij doen alles zelf: vanaf de informatieverstrekking tot de aflevering en installatie. Ons hele team, zowel de mensen op kantoor als de monteurs en installateurs, volgt ook regelmatig cursussen om helemaal bij te kunnen blijven.”

Brouwer4U is een echt ‘Steenwijker’ bedrijf. „Lokaal betrokken en we staan middenin de regionale samenleving. We dragen graag ons steentje bij aan de saamhorigheid in de regio. Daarom sponsoren we ook regelmatig sportevenementen en teams, bijvoorbeeld de Skeelerronde, het Wielerspektakel van Steenwijk, de Monkey FunRun en doen we bijvoorbeeld shirtsponsoring voor een Steenwijker dartteam en bij SV Steenwijkerwold. Verder sponsoren we de entree van Vv Steenwijk en het afgelopen jaar de vrijwilligersprijs bij het Sportgala Steenwijkerland.”

Tijdens de open dagen is er van alles te doen. „Ons hele team is beide dagen aanwezig voor informatie en ook zijn er deskundigen van onze leveranciers, die heel veel weten van de producten die wij leveren. Er zijn diverse demonstraties, waaronder met de Kamado barbecue. Natuurlijk is er ook aan onze jongste bezoekers gedacht, met een springkussen en een kleurwedstrijd. En uiteraard staan beide dagen drankjes en hapjes klaar tussen 10.00 en 16.00 uur. We hopen echt dat iedereen gewoon vrijblijvend een kijkje bij ons komt nemen om ons te feliciteren en natuurlijk om te zien wat wij allemaal in huis hebben.”

Nieuws

Meest gelezen

menu