Holy Crêpe is goed nieuws voor smulpapen

Lekker genieten bij Holy Crêpe; tweede van rechts Ruud Bakker. Foto: Sieb van der Laan

Lekkerbekken en smulpapen kunnen hun hart ophalen in hartje Steenwijk, want sinds 26 maart is Holy Crêpe neergestreken aan Oosterstraat 65. „Wij bakken dagelijks verse wafels, crêpes en pannenkoeken die rijkelijk gevuld en belegd worden,” vertelt eigenaar Ruud Bakker.

„Onze crêpes, pannenkoeken en wafels kunnen gevuld worden met diverse toppingen. Voor de liefhebbers van hartig bijvoorbeeld met kaas en spek en voor de liefhebbers van zoet bijvoorbeeld met Nutella, chocoladesaus, eventueel aangevuld met verse aardbeien. Je kunt de pannenkoeken of wafels zelf samenstellen. Er is keuze genoeg. Naast de wafels en pannenkoeken, die we elke ochtend vers bereiden, verkopen wij ook donuts, frisdranken, milkshakes, shuffles en allerlei soorten softijs. Een shuffle is een softijsje in een beker, die je nog lekkerder kunt maken met bijvoorbeeld kleine stukjes oreokoekjes, kleine stukjes Lion, chocolade of karamelsaus.”

Ruud heeft in Drachten een sportcafé. „En tijdens de lockdown hebben we daar tijdelijk een pop-up store Holy Crêpe gehad. Dat liep goed, vandaar dat we nu een vaste winkel hebben hier in Steenwijk op een mooie locatie. En het gaat prima. We krijgen hier vooral veel jonge gezinnen, dat is heel leuk.”

Holy Crêpe is een jong bedrijf, met een hippe uitstraling in zwart met neonkleurtjes. „We werken ook graag met jonge mensen en we zijn ook een leer-/werkbedrijf. Wij bieden studenten graag de kans om alles te leren binnen ons bedrijf en we zorgen voor volledige begeleiding door ervaren horecamensen. Dat kan een leerwerkplek zijn, maar ook een stage. Momenteel hebben we drie vacatures voor werkend leren en stages.”

Holy Crêpe is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.

Nieuws

menu