Hunted - The Chopper Edition krijgt vervolg

75 deelnemers verdeeld over drie tijdsloten namen deel aan dit nieuwe event. Foto: Badass Event

„Als het Hunted e-chopper event van afgelopen zaterdag 2 oktober iets duidelijk heeft gemaakt dan is het wel dat dit een vervolg krijgt”, concluderen Frans van Dokkumburg en Kenneth Beverwijk, na afloop van het Badass Event bij Pannenkoekboerderij Steenwijk. „Wat een enthousiaste reacties hebben wij mogen ontvangen!”

Afgelopen zaterdag, 2 oktober, vond het eerste Badass Event ‘Hunted – The Chopper Edition’ plaats in Steenwijk bij Pannenkoekboerderij Steenwijk. 75 mensen verdeeld over drie tijdsloten namen deel aan dit nieuwe event op de E-chopper. In totaal zijn er een drietal events gepland. De volgende twee edities vinden plaats op zaterdag 16 oktober bij ’t Voorhuys in Emmeloord en zaterdag 6 november bij E-Rent Friesland in Workum.

Tekst gaat onder foto verder


Hunted - The Chopper Edition

Hunted - The Chopper Edition is een spel dat gespeeld wordt door teams van vier tot zes personen. Iedereen krijgt een eigen e-chopper om zich tijdens deze game voort te bewegen in en om Steenwijk. Door je route zo effectief mogelijk in te plannen en ondertussen zoveel mogelijk punten te scoren door puzzels en opdrachten op te lossen en vragen goed te beantwoorden, kom je tot een eindscore.

Enthousiasme werkt aanstekelijk

„De enthousiaste reacties die we door de dag heen van de verschillende deelnemende groepen mochten ontvangen hebben bij ons erg aanstekelijk gewerkt”, zegt Frans van Dokkumburg, eigenaar van Badass Rentals. Hij vervolgt: „We hadden al twee extra events in de planning staan om te kijken of anderen net zo enthousiast zijn van onze game als wijzelf maar we weten nu al dat dit meer vervolg gaat krijgen.”

Tekst gaat onder foto verder


Samenwerking

Het idee van het event komt uit de koker van Frans. Hij verhuurt met zijn bedrijf sinds dit jaar E-choppers en fatbikes vanuit diverse locaties in de gemeente Steenwijkerland. „Nadat ik in 2018 samen met Kenneth Beverwijk al eens een game had gemaakt, kwam ik op het idee om weer samen te gaan werken.” Kenneth was gelijk enthousiast: „Ik zag direct de potentie van dit evenement. Daarnaast had ik nog wel wat ideeën op de plank liggen die ik nog graag eens wilde inzetten. Dit heeft geleid tot een vernieuwde samenwerking tussen ons.”

Vervolg

„Het is voor ons nu al wel duidelijk geworden dat we dit succes een vervolg willen gaan geven” aldus Kenneth. „En mochten er nog mensen benieuwd zijn geworden, de aanmeldingen voor de andere events gaan ook al weer hard”, voegt Frans hier lachend aan toe.

Alle informatie over het Badass Event is te vinden op www.badassevent.nl .

Nieuws

menu