In de kerstvakantie dansen met tante Rita

De kindervoorstelling ‘Het feest van tante Rita’ is te zien op dinsdag 3 januari. Foto Roy Beusker

Komende week te zien in Rabo Theater De Meenthe: Tapas 2000, Terug naar Steenwijk, Royal New Years Eve en Het feest van Tante Rita.

Tapas 2000

Op vrijdag 30 december vindt de Tapas 2000 plaats, een borreleditie om 15.00 uur en de avondeditie om 19.00 uur. Quizmaster Joey Teekamp neemt u mee door de top2000 in diverse rondes gevarieerde muziekvragen. Tussen en tijdens de rondes vragen krijgt u diverse tapas geserveerd en is er natuurlijk de mogelijkheid gezamenlijk te genieten onder het genot van een drankje. De quiz speel je met je team van maximaal 6 personen, ben je met meer quizliefhebbers? Dan delen we jullie op in overleg. De avond is inclusief een heerlijk 6-gangen tapasmenu en we hebben een aantal geweldige muzikanten gevonden voor muzikale ondersteuning. Donderdag 29 december zit vol.

Terug naar Steenwijk

De voorstelling ‘Wi’j ruum’n de zolder op’ van Terug naar Steenwijk is te zien op vrijdag 30 december, aanvang 14.00 uur. U zult zich misschien afvragen: bestaat het oudejaarscabaret Terug naar Steenwijk nog? Het antwoord is ja, driewerf ja! Natuurlijk, ook voor ons was het een gekke periode, voor wie niet? Maar wij hebben onze tijd goed besteed. Wij hebben namelijk de zolder opgeruimd. Dat kon geen kwaad. Want wat we allemaal tegenkwamen: liedjes die nog niet gezongen waren, muziek die nog niet gespeeld was, sketches die in een doos lagen, teksten die onuitgesproken waren gebleven en filmpjes die nog niet vertoond waren. De avondvoorstelling op donderdag 29 en vrijdag 30 december is uitverkocht.

Royal New Years Eve 16+

Op zaterdag 31 december, vanaf 00.00 kun je eindelijk weer het nieuwe jaar in knallen met Royal New Years Eve. In de nacht van 31 december vanaf 00:30 zullen in De Meenthe in Steenwijk de muziekstijlen urban, house en eclectic zorgen voor knallend begin van 2023. Afgelopen edities waren stijf uitverkocht dus wees er snel bij. De line-up is: Adrian Noble, Sico Vox en Rick Chase.

Het feest van tante Rita 4+

De kindervoorstelling ‘Het feest van tante Rita’ is te zien op dinsdag 3 januari, aanvang 16.00 uur. In een grappige en knotsgekke musical beleven Theo en Lulu een bijzonder avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-Bos op weg naar het Grote Feest van Tante Rita. Een verrassende swingmusical vol met alle grote Minidisco-hits, zoals ‘Dans met Tante Rita’,’Tsjoe Tsjoe Wa’ en de ‘Coco Loco’. Blijven zitten is geen optie! Na de film nu ook de musical bij u in het theater!

Nog meer te zien: Juf Roos op 4 januari. DEF Americans op 6 januari. De Schippers van de Kameleon op 7 januari. Koos en Moos op 8 januari. Nieuwjaarsconcert op 8 januari. Israel van Dorsten op 9 januari. Youp van ’t Hek op 10 en 11 januari (uitverkocht). Frank Havermans op 11 januari (kunstlezing). The Wieners op 12 januari. Grof Geschud op 12 januari. Huub Stapel op 13 januari

Nieuws

menu