Inloophuis De Koning tijdelijk in De Buze

Marijke Bos heet iedereen welkom in De Buze. Foto: Aangeleverde foto

Inloophuis De Koning is tijdelijk verhuisd naar De Buze aan de Oostwijkstraat 110 in Steenwijk.

De Koning was zo’n 6 jaar gevestigd in de voormalige Irish Pub in de Doelenstraat De Koning is een laagdrempelige ontmoetingsplek en biedt de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee een gesprek te voeren met de gastvrouw of gastheer en uiteraard met de andere bezoekers.

Eind vorig jaar is het pand verkocht aan de buurman, Michel’s American Diner, die zijn restaurant gaat uitbreiden. De Koning zocht contact met Sociaal Werk De Kop, dat gebruik maakt van De Buze en kan hier terecht.

„De Koning is een ontmoetingsplek voor iedereen. Voor jong en oud. We willen graag een welkome, positieve en inspirerende omgeving creëren waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Wij bieden de mogelijkheid om eenzaamheid te doorbreken door gewoon gezellig koffie of thee te drinken met iets lekkers, warmte en gezelligheid en/of een goed gesprek, om even bij te praten of vreugde of verdriet te delen”, licht Marijke Bos toe.

Koffie en thee en een lekkere koek zijn gratis. De openingstijden zijn elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur. De ingang is aan de zijkant van De Buze (de oude ingang).

Nieuws

menu