Janet Hanja wint de superhoofdprijs in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad

Janet Hanja ontvangt haar prijs uit handen van Hein Kruider, Petra Bennen (links), Arjan Oosterhof Marry Prins, met daarbij een feestelijk bloemetje van Bloemisterij Gaal. Foto: Steenwijk Vestingstad

De winnaar van de superhoofdprijs in de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad is Janet Hanja uit Wolvega. Dinsdagmiddag 28 december kwam Janet de prijs, de waardebon van 1000 euro, in ontvangst nemen.

Vrijdag 24 december was de laatste dag dat de kassabonnen van aankopen konden worden ingeleverd in de speciale actiebussen in het centrum. De dagprijswinnaars zijn afgelopen week bekend gemaakt en vrijdagavond is de trekking verricht van de Superhoofdprijs, ter waarde van € 1.000,-, bestaande uit vier waardebonnen van elk € 250,-, aangeboden door Electroworld Oosterhof, Kruider Woninginrichting, Leads Jeans & Fashion en Bennen Modeschoenen.

Direct na de kerstdagen werd er contact gezocht met de winnares Janet Hanja en dinsdag kwam Janet naar Steenwijk om de Superhoofdprijs uit handen van Hein Kruider (Kruider Woninginrichting), Petra Bennen (Bennen Modeschoenen), Arjan Oosterhof (Electroworld Oosterhof) en Marry Prins (Leads Jeans & Fashion) in ontvangst te nemen, vergezeld door een feestelijk bloemetje aangeboden door Bloemisterij Gaal uit de Gasthuisstraat.

De hele week nog heeft Steenwijk Vestingstad oliebollenactie: op vertoon van de kassabon van de (click & collect) aankoop van die dag gratis 2 oliebollen ophalen bij Bakkerij Strampel, Bakker Muis en vanaf donderdag ook bij Bakkerij Steenstra.

Nieuws

menu