Janneke van der Laan start nieuwe cursus Leren Mediteren/Mindfulness

Mindfulnesstrainer Janneke van der Laan. Foto Sieb van der Laan

Is je goede voornemen voor dit jaar om niet weer in de valkuil te stappen van drukte en stress? Wil je leren hoe je niet constant meegesleept wordt door het onophoudelijk denken? Op woensdag 8 februari gaat de cursus Leren Mediteren/Mindfulness weer van start in Steenwijk, onder begeleiding van mindfulnesstrainer Janneke van der Laan.

In deze meditatiecursus van acht weken ligt de focus op aandacht geven aan wat er op dit moment is (mindfulness). „Je stopt met rennen, zowel door je leven als in je hoofd,” weet Janneke. „Je oefent om zo min mogelijk met je, vaak zorgelijke en drukke, gedachten in het verleden of de toekomst te zweven. Jij wordt weer de baas over je gedachten. Je leert om de aandacht te verleggen naar het moment van nu, waar het leven zich echt afspeelt. Dit zorgt voor meer innerlijke rust, voldoening en balans.” In de cursus komen verschillende meditatieve vormen aan bod als aandachtsoefeningen, geleide meditatie, stille meditatie en loopmeditatie. Ook is er de ruimte om ervaringen uit te wisselen. Opgave vóór 1 februari a.s.

Voor meer info en/of opgave: jannekevanderlaan1959@gmail.com of telefonisch via 06-42191741 of via mijn website: www.natuurlijkalternatief.com

Nieuws

menu