Je kassabon is geld waard: Sint- en kerstactie Vestingstad gaat zaterdag weer van start

Sinterklaas komt zaterdagmiddag 13 november naar de Vestingstad. Tussen tussen 13.30 en 15.00 uur maakt de Goedheiligman samen met zijn gevolg een rondtour door het centrum van de stad. Het belooft een feestelijke middag te worden met vrolijke (peper)noten en gezelligheid.

Tijdens de intocht van Sinterklaas wordt rekening gehouden met de geldende corona-maatregelen daarom is er geen aankomst bij het Steenwijkerdiep. Er is hierover nauw contact geweest met de gemeente en de veiligheidsregio. Het bestuur van de ondernemersvereniging Steenwijk Vestingstad is blij dat dankzij de inzet van veel vrijwilligers het toch mogelijk is om er dit jaar een feest van te maken. Iedereen is van harte welkom om dat in de winkelstraten mee te vieren.

Volop muziek en Sint & Kerstactie

Ook in de weekenden voorafgaand aan 5 december is er volop sfeer in de Vestingstad. Verschillende bandjes zorgen voor muziek en entertainment. Het in de decembermaand extra gezellig om de Sint- en kerstinkopen te doen. De ondernemers roepen iedereen dan ook op om vooral lokaal te kopen. Degene die de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, tussen 13 november en 24 december inlevert in de daarvoor bestemde bussen in de binnenstad maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Iedere week is een trekkingsronde. Verdere actuele informatie staat op www.steenwijkvestingstad.nl

Kleurwedstrijd met mooie prijzen

De basisschoolkinderen krijgen binnenkort op school een kleurplaat van Steenwijk Vestingstad. Wie deze inlevert, maakt kans op leuke prijzen. Er worden op 4 december meerdere winnaars getrokken. Het gekleurde kunstwerk kan ingeleverd worden in de brievenbus van het Sinterklaashuis. Deze is vanaf 13 november ingericht in de Doelenstraat 14. Hier kan iedereen een kijkje komen nemen om al het moois te bewonderen. Wie vaker wil kleuren of geen kleurplaat heeft ontvangen, kan een exemplaar ophalen in één van de winkels of horecagelegenheden.

Nieuws

menu