Je kassabon is geld waard: Sint- en kerstactie Vestingstad gaat zaterdag weer van start

De Sint- en Kerstactie van Vestingstad gaat zaterdag weer van start.

Sinterklaas komt zaterdag 12 november aan in Steenwijk. Traditioneel start vanaf de aankomst van Sinterklaas eveneens de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad. Ook dit jaar staat dit enorme prijzenfestival weer op het programma.

In de weekenden voorafgaand aan kerst is er volop sfeer in de Vestingstad. Verschillende bandjes zorgen op de zaterdagen voor muziek en entertainment. Het is de laatste zaterdagen in november en in de decembermaand extra gezellig om in Steenwijk de Sint- en Kerstinkopen te doen. De ondernemers van Vestingstad roepen iedereen dan ook op om vooral lokaal te kopen.

Degene die de kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, tussen 12 november en 24 december inlevert in de daarvoor bestemde bussen in de binnenstad, maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

Iedere week is een trekkingsronde. Er zijn dagelijks waardebonnen te winnen van 25, 50 en 100 euro en er is wekelijks een weekwinnaar die een mooie prijs wint. Op zaterdag 24 december wordt de hoofdprijswinnaar getrokken.

Verdere actuele informatie staat op www.steenwijkvestingstad.nl

Nieuws

menu