Jeanelle Home, Art & Design vergroot winkel en aanbod

Jeanette Gielen en Elles Bos hebben de winkel flink uitgebreid. Aangeleverde foto

Jeanette Gielen en Elles Bos van Jeanelle Home, Art & Design zijn alweer zo’n 4 jaar met hun winkel en webshop gevestigd aan de Gasthuisstraat 25. De winkel is recentelijk vergroot.

Naast dat beide dames in hun winkel hun eigen kunst, schilderijen en beelden presenteren, zijn er in de winkel fraaie collecties (relax) fauteuils, bijzettafels, lampen, glaswerk/vazen en beelden te vinden. De meubelen en accessoires zijn van topmerken, net niet nieuw, zoals van Prominent, Leolux, Montel of Harvink. Fauteuils in nieuwstaat vind je er voor hele aantrekkelijke prijzen. Jeanette Gielen en Elles Bos maken zelf alle kunst in de winkel en dit doen ze met veel passie. De schilderijen variëren van abstract tot fijnkunst. Jeannette Gielen heeft oog voor mooie beelden en alle beelden in de zijn met de hand geschilderd door haarzelf. Uniek en nergens anders te vinden.

Het gehele assortiment vooral door de bijzondere stijl, design en vrolijke kleuren. „Omdat we vaak onderweg zijn om de mooiste items te vinden en de tijd nodig hebben om zelf onze kunst maken te hebben we gezocht naar een goede balans en is onze winkel twee dagen per week geopend”, aldus Jeanette en Elles. „Op vrijdagmiddag en zaterdag.” De openingstijden zijn op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. „Kom gezellig langs in onze winkel, de koffie staat altijd klaar. En heb je op deze momenten geen tijd om langs te komen, dan kun je te allen tijde vrijblijvend op afspraak onze winkel bezoeken.”

Alles wat zich in de winkel bevindt, is ook in de webshop www.jeanelledesign.nl te vinden en te bestellen.

Nieuws

menu