Jeannette Steijn zoekt liefhebber voor overname Abito

Jeannette Steijn zoekt iemand die haar winkelconcept wil overnemen. Foto Abito

Jeannette Steijn is op zoek naar een ondernemer of onderneemster die haar winkel Abito wil overnemen. „Tenminste, het concept Abito,” verduidelijkt Jeannette. „En dat concept is om bij te dragen aan duurzaam ondernemen met de verkoop van bijzondere tweedehands (merk)dames- en kinderkleding.” Er is geen dringende haast bij, laat Jeannette weten. „Maar ik heb momenteel gewoon te veel ballen hoog te houden.”

Op haar social media pagina’s schrijft Jeannette dat ze op zoek is naar een overnamekandidaat voor haar winkel Abito aan de Woldpromenade 37. Jeannette heeft het besluit met pijn in haar hart genomen. „Het lukt me gewoonweg niet meer om álle ballen hoog te houden. En daarom heb ik deze hele moeilijke afweging moeten nemen en wil ik het concept en de reeds in 6 jaar opgebouwde reputatie van Abito gaan overdragen aan een enthousiast iemand. Die er natuurlijk ook een geheel eigen draai aan kan geven. Voor alle duidelijkheid: Abito gaat voorlopig nog niet dicht, maar ik verken de mogelijkheden voor opvolging.”

Jeannette runt samen met haar partner Rob een goedlopende B&B, Klein Beeckesteijn op de Bult. „Daarnaast hebben we een enorme tuin om te onderhouden en ik ben sinds kort nu ook mantelzorger voor mijn beide ouders, die helaas niet meer samen kunnen wonen in hun huis. Dat alles bij elkaar maakt dat ik niet voldoende tijd overhoud voor Abito en dat is heel jammer, want het is zo’n leuk en goed (duurzaam) concept. Populaire Bohémianstyle dameskleding, schilderijen, accessoires en Fabs laarzen/schoenen. Zeker nu met de baby- en kinderkleding erbij. En er is ook veel animo voor. Dus als ik dat zou kunnen overdragen, zou heel mooi zijn.”

Overname van het pand is niet aan de orde. „Voor alle duidelijkheid: het pand is niet van mij. Ik huur het pand, dus mocht iemand geïnteresseerd zijn, dan zou de huur via de verhuurder geregeld moeten worden.” Eventuele belangstellenden kunnen langskomen bij Abito of contact opnemen met Jeannette via het telefoonnummer 06 83020808.

Nieuws

menu