Jubileumconcert Wintertide in de Kleine Kerk door dubbelkwartet Otto Voci

Wintertide. Foto Stichting Kunst en Cultuur Kleine Kerk

Stichting Kunst en Cultuur Kleine Kerk Steenwijk bestaat dit jaar 20 jaar. In die 20 jaar zijn er prachtige exposities georganiseerd en heel veel concerten gegeven in de Kleine Kerk. Het bestuur wil het jubileumjaar afsluiten met een speciaal concert ‘Wintertide’ van het dubbelkwartet Otto Voci op zaterdagmiddag 10 december, tijdens het evenement Kerst in Steenwijk

Het ensemble bestaat uit 8 ervaren koorzangers uit Ede. Het repertoire beslaat oude en hedendaagse klassieke koormuziek welke meestal a capella, maar soms ook met pianobegeleiding wordt uitgevoerd. Otto Voci heeft onder andere huisconcerten verzorgd en medewerking verleend bij diensten in de Edesche Concertzaal en meermalen opgetreden in de Oude Kerk in Ede tijdens het korenfestival ‘Koren op weg naar de kerst’. Hiernaast trad Otto Voci regelmatig op bij Cultureel Café Dante in Ede. Ook worden de musici regelmatig gevraagd voor de muzikale begeleiding bij een huwelijksvoltrekking of bij een uitvaart. Op 10 december wordt een afwisselend programma uitgevoerd met werken van onder andere Gjeilo, Todd en Pärt.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt ongeveer een uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. De toegang is vrij. Wel zal er na afloop een collecte worden gehouden.

Nieuws

menu