Kapsalon Tamara in Zuidveen bestaat 15 jaar en krijgt versterking

Karin Winters (rechts) is de nieuwe kapster bij Tamara Boxum.

Karin Winters (rechts) is de nieuwe kapster bij Tamara Boxum. Foto Kapsalon Tamara

Kapsalon Tamara is een bekende naam in Zuidveen en wijde regio. Afgelopen november vierde de kapsalon haar 15-jarig jubileum en sinds 1 maart jl. heeft Tamara versterking gekregen van kapster Karin Winter.

„In 2007 ben ik begonnen met mijn eigen kapsalon”, vertelt Tamara Boxum. „En inmiddels weten velen de weg te vinden naar onze salon. We hebben zelfs klanten vanuit Zwolle en ver daarbuiten. Die komen hier al jaren. Ze zijn zo gewend aan mij dat ze het er wel voor over hebben om een uur in de auto zitten om met hun gezin bij mij in de kapsalon te komen knippen”, lacht ze.

Tamara is zelf al meer dan 35 jaar actief in het kappersvak. Ervaring genoeg dus. „En met de komst van Karin Winter-Mooijweer sinds afgelopen maart, hebben we nog meer expertise in huis. Want Karin is ook al 23 jaar actief in het kappersvak.”

Kapsalon Tamara is gevestigd aan de doorgaande weg, de Burgemeester Stroinkweg 88 in Zuidveen en de salon is voor iedereen gemakkelijk te vinden en toegankelijk. „Dat laatste ook wat de prijs betreft. Om in deze dure tijden zo toegankelijk mogelijk te blijven, willen we de prijs laag houden. Knippen kan al voor 23,50 euro. We knippen vrouwen, mannen en kinderen. Alle leeftijden komen bij ons in de salon. Naast knippen zetten we ook permanenten en voorzien we de haren van high lights, kleuringen en toners, maar ook de haren leuk opsteken voor bruiloften of feesten of een gala. Zo hebben we de afgelopen week ook weer veel jongedames van de middelbare scholen hier gehad voor een mooi galakapsel.”

Koffie

Op de website www.kapsalontamara.nl staan alle tarieven. „En we hebben voor onze klanten uiteraard altijd een lekker kopje koffie of thee klaar staan.” De kapsalon is heel gemakkelijk te bereiken en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur. „Ook mensen die een rollator of een rolstoel gebruiken, kunnen probleemloos bij ons naar binnen.”

Verder heeft Kapsalon Tamara ruime openingstijden, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, woensdagavond tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. „We werken uitsluitend op afspraak. Mensen kunnen een afspraak maken via ons telefoonnummer 0521 511215.”