Kerst in ’t Lam: 'Voorbij De Angst'

Even niet traditioneel, maar wel in een sfeer die recht doet aan de Kerstgedachte.

De organisatie van Kerst in ‘t Lam doet opnieuw een poging om een paar dagen voor Kerst een bijzondere bijeenkomst met verhalen en muziek in het sfeervolle kerkje aan de Breestraat te organiseren. Op zondagmiddag 19 december is er om 15.00 uur een kleinschalig Kerst in ‘t Lam.

In 2020 waren de deuren helaas gesloten, maar konden mensen via online een registratie bijwonen. Nu vooralsnog wordt een poging gedaan voor een live-viering, maar het zal, net als voorgaande jaren, een viering zijn die anders van ‘aard en kleur’ is dan de gebruikelijke advents- en kerstvoeringen.

Even niet traditioneel, maar wel in een sfeer die recht doet aan de Kerstgedachte. Even anders om een breder publiek aan te spreken. Andries Bakker (leiding, verteller) en Nynke Poelsma (piano en zang) zullen in het sfeervolle kerkje op bescheiden en positieve wijze even wat kleur brengen aan deze donkere tijd. Vandaar ook het thema: ‘voorbij de angst’.

Vanwege de regels zal een klein publiek van 40 personen op zondagmiddag 19 december welkom zijn in de kerk. Aanmelding is nodig. Aanmelding graag voor 15 december bij Janneke Bakker, jannekekikstra@planet.nl of 06 122 531 90.

Nieuws

menu