Kerstkaartje sturen? Denk aan een goed doel!

Ceciel Groenendijk heeft de boekhandel vol kerstkaarten, ook voor diverse goede doelen. Foto: Sieb van der Laan

Boekhandel Groenendijk aan de Oosterstraat 44 heeft momenteel een enorm groot assortiment kerstkaarten. „En net als voorgaande jaren zijn veel van deze kaarten weer voor goede doelen,” vertelt Ceciel Groenendijk.

Met aankoop van deze kaarten wordt steun verleend aan internationaal opererende organisaties als Rode Kruis en Amnesty International. Op het gebied van gezondheid zijn er kaarten van KWF Kanker Bestrijding, ALS, Nierstichting en Longfonds. Maar ook zijn er kaarten voor Natuurmonumenten, Vogelbescherming en Stichting Hulphond.

„Daarnaast hebben we goede doelen kerstkaarten specifiek voor kinderen, zoals voor Warchild en Clini Clowns,” weet Ceciel. „En als je van bijzondere kaarten houdt, kun je bij ons ook kiezen voor heel bijzondere kerstkaarten, zoals pop-up kaarten van kerststalletjes of lasergesneden kerstkaarten met prachtige winterse tafereeltjes. Er is volop keuze in losse kerstkaarten, maar ook in pakketjes kaarten per dozijn. Bij ons heb je echt ruime keuze in bijzondere kaarten en kun je ook het goede doel van je voorkeur dus mooi hiermee ondersteunen.”

Nieuws

menu