Kindcentrum Claus in Steenwijk loopt meer dan 3500 euro bij elkaar voor Giro555

Onder luid gejuich tonen de kinderen van Kindcentrum Claus in Steenwijk de cheque met de opbrengst van de sponsorloop van 3511,78 euro. Foto: Aangeleverd

Kinderen en leerkrachten van Kindcentrum Claus in Steenwijk hebben hun beste beentje voorgezet tijdens een sponsorloop. Zij zamelden geld in voor Giro555, voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Deze week is de balans opgemaakt en de opbrengst is 3511,78 euro.

In de week voor de sponsorloop hebben de deelnemers familieleden en kennissen gevraagd om hen te sponsoren voor het goede doel, en om te komen aanmoedigen tijdens de sponsorloop. Voor hen was er op het schoolplein een Koek&Zopie-tent van waaruit de toeschouwers van koffie en thee werden voorzien.

De kinderen hebben tijdens de sponsorloop op 24 februari enorm hun best gedaan. Een aantal van hen liep meer dan 20 rondjes. Al die inspanning heeft een mooi bedrag opgeleverd voor Giro555. De opbrengst van 3511,78 euro is aan de leerlingen en leerkrachten van Kindcentrum Claus onthuld met behulp van een grote cheque.

Nieuws

menu