Kinderboekenweek op Kindcentrum Johan Friso: Schrijfster Marian van der Bij leest voor uit Lena en Bongo

Deze week is het Kinderboekenweek. Kindcentrum Johan Friso heeft daarom afgelopen donderdag kinderboekenschrijfster Marian van der Bij (45) uit Vinkega uitgenodigd. Zij las voor uit haar vorige week verschenen kinderboek Lena en Bongo.

In Kindcentrum Johan Friso zitten donderdagmorgen 27 leerlingen van groep 7 en 8 klaar voor een boekpresentatie van Marian van der Bij.

In Kindcentrum Johan Friso zitten donderdagmorgen 27 leerlingen van groep 7 en 8 klaar voor een boekpresentatie van Marian van der Bij. Foto: René Wiegmink

In Kindcentrum Johan Friso zitten donderdagmorgen 27 leerlingen van groep 7 en 8 klaar voor een boekpresentatie van Marian van der Bij. Juf Anita vertelt de leerlingen dat zij over haar boek Lena en Bongo gaat vertellen. De schrijfster staat al klaar bij het digiboard met daarnaast een banner van haar boek. Bij haar introductie haakt zij aan bij het thema van de Kinderboekenweek Worden wat je wil. „Ik heb geen opleiding tot schrijver gevolgd, maar ik ben na 45 jaar toch nog geworden wat ik altijd graag wilde en dat is kinderboekenschrijver,” vertelt ze.

Jungle

Nieuws

menu