Kinderopvang KaKa uit Steenwijk breidt uit in de Beatrixschool

Kinderopvang KaKa neemt tweede BSO-ruimte Beatrixschool in gebruik die is ingericht door stylisten Eigen foto

Kinderopvang KaKa heeft in de Beatrixschool in Steenwijk een tweede klaslokaal in gebruik genomen voor buitenschoolse opvang. Die uitbreiding was nodig omdat de locatie uit zijn jasje groeide. In goed overleg met de school is het tweede lokaal ingericht en met de nieuwe ruimte zijn er 18 BSO-plaatsen bijgekomen.

De uitbreiding van het aantal kindplaatsen in de Beatrixschool maakt het voor Kinderopvang Kaka mogelijk om kinderen activiteiten aan te bieden met leeftijdsgenoten. De organisatie is nu ruim een jaar actief in de gemeente Steenwijkerland en dat heeft geleid tot veel nieuwe initiatieven in de regio. Op de verschillende locaties groeit de vraag naar buitenschoolse opvang en daar speelt KaKa op in.

De kinderopvang heeft een eigen team van stylisten die de locaties inrichten in de huisstijl van KaKa. In de komende tijd zullen vrijwel alle opvanglocaties op die manier worden ingericht. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe BSO-locatie in Havelte, die eind volgende maand in gebruik wordt genomen.

Nieuws

menu