Kom lekker bij dé bank in de buurt zitten! Het zijn weer 'overstapweken' bij RegioBank

Dat willen we toch allemaal; bij een bank zitten, met een persoonlijk aanspreekpunt voor vragen. Foto: RegioBank

Dat willen we toch allemaal; bij een bank zitten, waar je online kunt bankieren maar ook binnen kunt lopen. Van Campen & Dijkstra Steenwijk is zelfstandig adviseur van RegioBank en maakt wisselen van bank makkelijk en aantrekkelijk tijdens de ’Overstapweken’. Met de gratis overstapservice is overstappen naar RegioBank zo gebeurd, je hebt er zelf helemaal geen werk van, en tijdens deze campagne in de maand juni krijg je ook nog een mooi cadeau.

De voordelen van RegioBank

Bank- en financiële zaken regelen vinden de meesten mensen saai en dit wordt dus ook vaak uitgesteld. Terwijl overstappen juist in verschillende gevallen echt heel slim kan zijn. Want waar kan je nog een bank binnenlopen om een vraag te stellen, rekeningen te openen, geld te storten of ondersteuning te krijgen met diverse bankzaken?

Steeds meer grote banken verdwijnen uit het straatbeeld. Kantoren gaan dicht, waardoor je langer of verder moet reizen om er even langs te gaan. In Steenwijk is dit niet het geval. Daar vind je bij Van Campen & Dijkstra aan de Kornputsingel ook een RegioBank. Lekker in de buurt en 5 dagen per week geopend en altijd vaste contactpersonen die je kent en die jou kent. „Dat is waar wij voor staan. Lokaal en persoonlijk! Ook aan de telefoon krijg je geen keuzemenu, altijd een medewerker die je verder op weg helpt. Natuurlijk kun je bij RegioBank online bankieren, met internetbankieren via de computer of de app op je telefoon. Of betalen met je mobiel of Apple Watch, allemaal zonder pasje en pincode. Maar als je hulp nodig hebt, dan loop je gewoon even binnen waar je Magriet of mij tegenkomt die je helpt met je bankzaken,” zegt Tom Holtzer. Sinds 2020 zit hij al met zijn verzekeringskantoor/ geldwinkel gevestigd in Steenwijk.

Cadeau tijdens ’Overstapweken’

In de maand juni organiseren Tom & Magriet de Overstapweken en maken daar een feestje van. De overstappers worden getrakteerd op een te gekke luchtzitzak. De overstap wordt helemaal voor de klant geregeld en die kan zorgeloos genieten van het exclusieve cadeau die hij krijgt van Van Campen & Dijkstra Steenwijk. Een ideale gadget voor de zomermaanden. Neem deze mee op vakantie, als je naar het park of strand gaat. Of gewoon bij jou in de tuin. Hij kan zelfs op het water! „Dus overal te gebruiken, ook tijdens het online bankieren,” glimlacht Tom. „Lekker vanuit je luie zitzak geld over maken of rekeningen betalen”. De actie van de luchtzitzak geldt tot 17 juni.


Buurtzame bank

RegioBank is de bank in de buurt en staat voor ‘buurtzaam’. Zij spelen een maatschappelijke rol in het leven van mensen. Enerzijds door een persoonlijke benadering met de bank in de buurt en anderzijds door ook daadwerkelijk aanwezig te zijn in het leven van klanten en de buurt. ”Regelmatig staan wij voor de klas om uitleg te geven over het omgaan met geld, geven we workshops over veilig internetbankieren of ondersteunen we leuke evenementen waarbij we fysiek aanwezig zijn.

Nieuws

menu